Skip to main content

Hytten

Hyttens udsigt er fabelagtig. Højt placeret på vestsiden af Møgelø ligger Hytten med et unikt view ud over Julsø og Det midtjyske Søhøjland med Himmelbjerget mod sydøst og med Sletten mod sydvest.

Hytten er indrettet med et stort alrum (stue + køkken) samt to soverum med 5 køjer i hver. Desuden findes toilet- og badeafsnit med handicaptoilet. Hytten er fuldt udrustet med service mv. til 20 personer, der også er det maksimale antal, der kan bruge Hytten samtidigt.
Der kan således overnatte yderligere 10 personer i telt på græsarealerne rundt om Hytten. For deltagere i telt er der adgang til bade- og toiletfaciliteterne direkte udefra.

I forbindelse med indgangspartiet er der en overdækket terrasse med to store bord- og bænkesæt. Herfra er der også vestvendt udsigt til f.eks. en imponerende solnedgang hen over Julsø. Arealet rummer bålplads og stor udendørsgrill.

Opvarmning sker med brændeovn, og det tilstræbes, at der er tørt brænde i det aflåste brændeskur.

Med i lejemålet følger en robåd, tilhørende årer og redningsveste. Påhængsmotor kan lejes med.
Der er en landgangsbro i tilknytning til Hytten, så der kan sejles direkte. Fra bådbroen er der etableret en bekvem trappe op til Hytten.

Hytten er meget velegnet til (familie)grupper, 1 – 2 patruljer eller teambuildingkurser og seminarer. Hytten kan også lejes sammen med Juulsborg, og man har dermed disposition over hele øen i lejeperioden.

Hytten på Møgelø er alt i alt et paradis med spændingen ved at skulle sejle til den og oplevelsen af at have sin egen ø helt uforstyrret, når man er kommet frem til den.